vensterman logo
sitemapcontact
VenstermanPVC › Kleuren

Kleuren

DEUCTONE, verzekerd een quasi onbeperkte keuzemogelijkheid

Het zogeheten deuctone-kleurenpalet van Deceuninck is uniek op de markt voor PVC ramen. Zo kunt u kiezen tussen 3 uitvoeringen:

  • gekleurd in de massa… twee klassieke kleuren, wit en crème wit, in de massa gekleurd
  • houtstructuurfolie … de aanblik én het gevoel van geverfd hout, zonder de nadelen
  • een gelakte coating [zogenaamde DECOROC] … de zachtheid van een matsatijnen lak

De inspiratie voor het deuctone-kleurenpalet wordt gezocht bij de natuur. Jouw PVC ramen kleuren hierdoor stijlvol en elke modegril overlevend. Op die manier schenkt de kleur van jouw ramen je alle voldoening, elke dag opnieuw.
Bekijk zelf het volledige kleurengamma van deceuninck.

DEUCTONE, staat garant voor kwaliteit

Voor alle kleuren van PVC raam- en deurprofielen garanderen we een nooit geziene duurzaamheid en kwaliteitsvolle afwerking. Bovendien is elke uitvoering bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen.

Creatief met kleuren

Kleuren brengen leven in de brouwerij. Ze communiceren ook. Of je nu een leuke stadswoning hebt of de zachte tinten van het platteland om je heen hebt, de kleur van je ramen en deuren kan op een ontzettend mooie manier in harmonie staan met je omgeving. Laat je verbeelding dus maar helemaal de vrije loop als je een keuze maakt voor de kleur van jouw PVC profiel. Voor het gebruiksgemak hoef je je keuzevrijheid niet te laten, onze aangeboden kleurpaletten blinken uit in onderhoudsgemak en duurzaamheid.

Snel & betrouwbaar!

Elke interventie van Vensterman staat garant voor kwaliteit.